Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépelő Irodák képes leírás - Bíróság, törvényszék.tlap.hu
részletek »

Gépelő Irodák - Bíróság, törvényszék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: birosag.tlap.hu » Gépelő Irodák
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gépelés

Gépelés

Legyen szó előadásokról, üzleti tárgyalások jegyzőkönyvéről, házi dolgozatról, szakdolgozatról, esetleg egy régebbi kéziratról, az Sz &B Services Gépelő Iroda legépeli Önnek! Az iroda 0-24-ben elérhető telefonon, sürgősségi megrendelés is leadható. Gépelés mesterfokon! A számítógépek megjelenése óta az emberektől nem csak az írni és olvasni tudás elvárás, hanem a gyors és pontos gépírás is. Manapság az embereknek életük különböző területein használniuk kell valamilyen módon a számítógépüket, mobiltelefonjukat, legyen szó munkáról, tanulásról, nyaralásról, vagy egy kis kikapcsolódásról. Egy átlagos ember legtöbb időt a számítógép előtt a betűk keresgélésével tölt el, miközben vannak olyanok, akik profi szinten (3800-4000 karakter / 10 perc) űzik a gyors gépírást.

Kulcsár Tímea

Kulcsár Tímea

Elektronikus világunknak köszönhetően egyre több munkakört tudnak kiszervezni a cégek, mára már ezek közé tartozik a vezető keze alá dolgozó asszisztens is. Elvégre a titkári munka nagy részét az adminisztráció és a különféle tárgyalások leszervezése tölti ki, mindezt pedig akár otthonról, illetve alternatív munkahelyről is el lehet végezni.

Nagy András és Fiai Mérnöki és Szolgáltató Bt.

Nagy András és Fiai Mérnöki és Szolgáltató Bt.

Legyen szó fordítások, könyvek, használati útmutatók, szakdolgozatok, diplomamunkák leírásáról kéziratok, életrajz, önéletrajz, szakmai önéletrajz írásáról, vagy akár táblázatok, grafikonok, képek, matematikai, kémiai képletek elkészítéséről, szerkesztéséről, az legépelt anyag közé történő beillesztéséről és tördeléséről, esetleg konferencia, értekezlet, közgyűlés, közgyűlésen elhangzottakról készült hangfelvételek szó szerinti vagy tartalom szerinti leírásáról, jegyzőkönyv készítéséről, gépeléséről, vállalkozásunk készséggel áll az ÖN rendelkezésére.

Skawa Innovation Kft.

Skawa Innovation Kft.

Cégünk örömmel áll rendelkezésre rendszerünk kihelyezésében, egyedi integrációs projekt kivitelezésében (pl. IVR, hangrögzítők), ahol szükség van az emberi intelligenciával kiegészített gépi beszédfelismerésre, mert csak a 100%-os pontosság az elfogadható. Amennyiben sürgős az anyag elkészítése, a leírást már az interjú készítésével párhuzamosan is meg tudjuk kezdeni. Kérje egyedi ajánlatunkat streaming megoldásunk használatához.

Szathmáry Tímea

Szathmáry Tímea

Gépelőnk több mint negyven éve tíz ujjal és vakon gépel, már a nyolcvanas évek elején számítógépekkel dolgozott. A gépelésen túl Excel-virtuóz is, bármilyen nyilvántartást képes digitalizálni. Ért a kontírozáshoz, könyveléshez, a mások számára monoton adatrögzítésben is meglátja a szépet. Nemcsak gyorsan, hanem pontosan is gépel, helyesírása halálbiztos.

Tuti menü