Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Igazságügyi szakértők képes leírás - Bíróság, törvényszék.tlap.hu
részletek »

Igazságügyi szakértők - Bíróság, törvényszék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: birosag.tlap.hu » Igazságügyi szakértők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet

Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet

Intézetünkben 269 munkatárs dolgozik: orvosok, mérnökök, biológusok, vegyészek, fizikusok, hivatásos állományú, bűnügyi technikával foglalkozó szakemberek, technikusok, asszisztensek, különböző szakterületek specialistái. Az igazságügyi szakértők munkájának elsődleges célja, hogy a tudomány és a műszaki fejlődés új eredményeinek felhasználásával készí­tett szakvéleményeikkel segí­tsék a tényállások megállapí­tását és a szakkérdések eldöntését, melyekre többségében a nyomozó hatóságoktól, és az igazságszolgáltatás különböző szereplőitől kapnak felkéréseket.

Dr. Fülöp Zoltán igazságügyi orvosszakértő

Dr. Fülöp Zoltán igazságügyi orvosszakértő

Tisztelt kirendelő, megbízó! Nagy tapasztalattal rendelkező igazságügyi orvosszakértő, igazságügyi elmeorvosszakértő, addiktológus, igazságügyi felnőtt- és gyermekklinikai pszichológus szakértőkkel várjuk a kirendeléseket, megbízásokat az igazságügyi orvostan, elmeorvostan és pszichológia teljes területén.

Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) alapításának éve 1996. Az igazságügyi szakértői kamaráról szóló 1995. évi CXIV. törvény hozta létre az igazságügyi szakértői kamarákat, 1996. április-június hónapban megalakult a nyolc területi kamara. Az igazságügyi szakértői kamara köztestületként a törvény által meghatározott közfeladatokat látja el, önkormányzatban nyilvántartott tagsággal rendelkezik és feladatait önigazgatás útján teljesíti.

Pair-Form Kft. (munkavédelem)

Pair-Form Kft. (munkavédelem)

Cégünk filozófiája, hogy az emberi igények - környezethasználat - energiagazdálkodás hármas harmóniába kerüljön egymással. Optimális megoldásokat keresünk egy feladat tervezésénél, hogy a három tényező egyike se kerüljön háttérbe, a megvalósuló állapot hosszú távon megnyugtató, környezetkímélő és energiatakarékos legyen. Cégünk 7 éves környezetvédelmi hatóságnál eltöltött szakmai tapasztalattal, természettudományi alapképzettséggel és zaj és rezgés elleni védelem területén szakmérnöki képesítéssel rendelkezik.

Tuti menü