Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes jogtárak, cégtárak és döntvénykeresők képes leírás - Bíróság, törvényszék.tlap.hu
részletek »

Ingyenes jogtárak, cégtárak és döntvénykeresők - Bíróság, törvényszék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: birosag.tlap.hu » Ingyenes jogtárak, cégtárak és döntvénykeresők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bírósági Határozatok Gyűjteménye

Bírósági Határozatok Gyűjteménye

Az Országos Bírói Hivatal által üzemeltetett ingyenes bírósági határozatkeresőben megtalálhatjuk az anonimizált bírósági határozatok. Több szempontrendszer alapján állhatunk neki a keresésnek. Bíróságok, Kollégium, jogterület, évszám, határozat száma vagy akár szabad szöveges keresés alapján is kezdhetjük kutatómunkánkat.

Complex Jogtár

Complex Jogtár

A Jogszabálykereső egy vagy több mezőjének kitöltésével kereshet az adott napon hatályos jogszabályokban. A keresés eredménye lehet egy konkrét jogszabály vagy több jogszabály is. A találati listában a jogszabály címére kattintva a jogszabály mai napon hatályos szövege olvasható. Időállapotot a dokumentum fejlécében tud váltani.

E-Cégjegyzék

E-Cégjegyzék

Talán a legelterjedtebb és legnaprakészebb cégtár a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által fenntartott ingyenes E-Cégjegyzék. Kissé idegeső lehet olykor, hogy minden egyes keresés, minden lépésénél egy ellenőrző kódot kell megadnak annak igazolására, hogy valódi, élő személyek vagyunk, de ezt leszámítva egy professzionális és megbízható rendszerről beszélünk.

Opten Cégtár Light

Opten Cégtár Light

Amennyiben Önnek csupán alap céginformációkra van szüksége, ha csak azt szeretné tudni, hogy egyáltalán létezik-e egy bizonyos cég vagy annak mi a főtevékenysége, ha egy hozzávetőleges cégméret segítené döntését, vagy ha csak ellenőrizni szeretné a cég néhány hatályos adatát, ingyenes Cégtár Light szolgáltatás praktikus megoldást kínál Önnek.

OptiJUS Light Jogszabálykereső

OptiJUS Light Jogszabálykereső

Ha Ön a hatályos joganyagban szeretne utánanézni egy konkrét jogszabálynak, ha valamely terület jelenlegi aktuális jogi szabályozására kíváncsi, vagy ha azonnali jogi információra van szüksége döntéseihez, akkor az OptiJUS Light az optimális segítség jogi kérdésekben.

Tuti menü