Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ítélőtáblák képes leírás - Bíróság, törvényszék.tlap.hu
részletek »

Ítélőtáblák - Bíróság, törvényszék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: birosag.tlap.hu » Ítélőtáblák
Keresés
Találatok száma - 5 db
Debreceni Ítélőtábla

Debreceni Ítélőtábla

A Debreceni Ítélőtábla működési területe kiterjed Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területére. A Debreceni Ítélőtábla területén működik ennek megfelelően a Debreceni Törvényszék, a Miskolci Törvényszék, az Egri Törvényszék és a Nyíregyházi Törvényszék.

Fővárosi Ítélőtábla

Fővárosi Ítélőtábla

A Fővárosi Ítélőtábla működési területe kiterjed Budapest, Fejér megye, Nógrád megye és Pest megye területére. A Fővárosi Ítélőtábla területén működik ennek megfelelően Fővárosi Törvényszék, a Székesfehérvári Törvényszék, a Balassagyarmati Törvényszék és a Budapest Környéki Törvényszék.

Győri Ítélőtábla

Győri Ítélőtábla

A Győri Ítélőtábla működési területe kiterjed Győr-Moson-Sopron megye, Komárom-Esztergom megye, Vas megye, Veszprém megye területére. A Győri Ítélőtábla területén működik ennek megfelelően a Győri Törvényszék, a Tatabányai Törvényszék, a Szombathelyi Törvényszék és a Veszprémi Törvényszék.

Pécsi Ítélőtábla

Pécsi Ítélőtábla

A Pécsi Ítélőtábla működési területe kiterjed Baranya, Somogy, Tolna és Zala megye területére. A Pécsi Ítélőtábla területén működik ennek megfelelően a Pécsi Törvényszék, a Kaposvári Törvényszék, a Szekszárdi Törvényszék és a Zalaegerszegi Törvényszék.

Szegedi Ítélőtábla

Szegedi Ítélőtábla

A Szegedi Ítélőtábla működési területe kiterjed Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megye területére. A Szegedi Ítélőtábla területén működik ennek megfelelően a Szegedi Törvényszék, a Kecskeméti Törvényszék, a Gyulai Törvényszék és a Szolnoki Törvényszék.

Tuti menü