Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bíróság, törvényszék linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pécsi - Szombathelyi [5. oldal]
részletek »

Bíróság, törvényszék képes leírás: Pécsi - Szombathelyi [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: birosag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Pécsi Törvényszék

Pécsi Törvényszék

A Pécsi Törvényszék a Komlói Járásbíróság, Mohácsi Járásbíróság, Pécsi Járásbíróság, Pécsi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, Pécsi Törvényszék Cégbírósága, Siklósi Járásbíróság, Szigetvári Járásbíróság fellebbviteli - másodfokú - bíróságaként funkcionál főként.

Pécsi Tudományegyetem

Pécsi Tudományegyetem

A Kar oktatási, kutatási és igazgatási infrastruktúrája - változatlanul - kiemelkedően jónak minősíthető. A Kar szervezeti egységei jelenleg három épületben helyezkednek el; mindegyik épület felszereltsége (bútorzata, irodai felszereltsége stb.) teljes. Az Európa Központ, az Európai Dokumentációs Központ és a kari könyvtár a 2010-ben átadott Tudásközpontban működik. A kar több mint 3600 hallgató számára biztosít magas színvonalú képzést, a jogi valamint igazgatási képzési területen, valamennyi képzési szinten: felsőoktatási szakképzésben (jogi asszisztens), BA alapszakon (igazságügyi igazgatási), osztatlan (egységes) képzésben (jogász), MA mesterszakon (közigazgatási) és szakirányú továbbképzésekben. A képzések nappali és levelező munkarendben folynak, államilag támogatott és költségtérítéses formában. Népszerűek a szakokleveles és szakjogász képzéseink (pl. csődjogi, munkajogi, borjogi, infokommuninkációs). A jól működő Doktori Iskola közel száz végzett diplomás számára tudományos, PhD fokozat megszerzésére irányuló felkészítést és felkészülést biztosít.

Perújítás

Perújítás

A magyarorszag.hu kiválóan mutatja be a perújítási eljárás menetét, feltételeit és működését; mi az a perújítás, milyen okai lehetnek a perújításnak, hogyan kell benyújtani a perújítási kérelmet, hogyan zajlik perújítási eljárás.

Reflex Fordítóiroda

Reflex Fordítóiroda

Nemzetközi nagyvállalatok, KKV-k, állami szervek (bíróságok, ügyészségek, rendőrségek), ügyvédi irodák és magánszemélyek számára, az egyszerű okiratfordítástól, műszaki/tudományos dokumentációk többnyelvű változatainak előállításán keresztül, a szinkrontolmácsolásig.

Skawa Innovation Kft.

Skawa Innovation Kft.

Cégünk örömmel áll rendelkezésre rendszerünk kihelyezésében, egyedi integrációs projekt kivitelezésében (pl. IVR, hangrögzítők), ahol szükség van az emberi intelligenciával kiegészített gépi beszédfelismerésre, mert csak a 100%-os pontosság az elfogadható. Amennyiben sürgős az anyag elkészítése, a leírást már az interjú készítésével párhuzamosan is meg tudjuk kezdeni. Kérje egyedi ajánlatunkat streaming megoldásunk használatához.

Szakfordítás

Szakfordítás

A gépi fordítás előnye, hogy különösebb nyelvtudás nélkül is lehetőségünk van szövegeket egyik nyelvről a másikra fordítani. A hátránya ugyanez... A gépek nem tudnak gondolkodni, nem tudják megfelelően alkalmazni a nyelvtani szabályokat, nem ismerik a nyelvi sajátosságokat, sőt számtalan esetben a mögöttük lévő szótár is hagy némi kívánni valót maga után. Ön sem szeretné partnerei előtt egy ilyen fordítással lejáratni magát, ugye?

Szakfordítás gyorsan és precízen

Szakfordítás gyorsan és precízen

Precíz szakfordításra van szüksége? Kérje fordítóink segítségét! A nálunk dolgozó szakemberek nem csupán nyelvileg képzettek: különböző szakterületeken is speciális, végzettséggel igazolható tapasztalattal rendelkeznek. Ha azt szeretné, hogy a munkája a lehető legmagasabb minőségben, szakmailag is kifogástalanul jusson el az ügyfeleihez, válasszon tehát bennünket! Magas szintű tolmácsolási szolgáltatás, fordítás, szöveggondozás a leírástól egészen a nyomdakész tördelésig! Turris Babel. Hívjon bizalommal

Szathmáry Tímea

Szathmáry Tímea

Gépelőnk több mint negyven éve tíz ujjal és vakon gépel, már a nyolcvanas évek elején számítógépekkel dolgozott. A gépelésen túl Excel-virtuóz is, bármilyen nyilvántartást képes digitalizálni. Ért a kontírozáshoz, könyveléshez, a mások számára monoton adatrögzítésben is meglátja a szépet. Nemcsak gyorsan, hanem pontosan is gépel, helyesírása halálbiztos.

Széchenyi István Egyetem

Széchenyi István Egyetem

A Széchenyi István Egyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának létrehozása a több mint két évszázados múltra visszatekintő győri jogászképzés régóta várt, méltó kiteljesedését jelentette, hiszen tevékenysége, küldetése szoros összefüggésben áll a győri jogászképzés célkitűzéseivel. Mária Terézia 1776-ban emelte a Királyi Jogakadémia rangjára az ekkor már hat évtizede működő Királyi Jogakadémiát. Az 1892-ig működő intézmény a magyar tudomány és közélet olyan kiemelkedő alakjait is hallgatói között tudhatta, mint például Deák Ferenc, a haza bölcse, gróf Batthyány Lajos, Reguly Antal és Mikszáth Kálmán.

Hirdetés
Szegedi Ítélőtábla

Szegedi Ítélőtábla

A Szegedi Ítélőtábla működési területe kiterjed Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megye területére. A Szegedi Ítélőtábla területén működik ennek megfelelően a Szegedi Törvényszék, a Kecskeméti Törvényszék, a Gyulai Törvényszék és a Szolnoki Törvényszék.

Szegedi Törvényszék

Szegedi Törvényszék

A Szegedi Törvényszék a Csongrádi Járásbíróság, Hódmezővásárhelyi Járásbíróság, Makói Járásbíróság, Szegedi Járásbíróság, Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, Szegedi Törvényszék Cégbírósága, Szentesi Járásbíróság fellebbviteli - másodfokú - bíróságaként funkcionál főként.

Szegedi Tudományegyetem

Szegedi Tudományegyetem

2000. január elsején a felsőoktatási integráció keretében a Szegeden működő, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, a Szegedi Élelmiszeripari Főiskola, a Zenekonzervatórium, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem (az Általános Orvostudományi, a Gyógyszerésztudományi és az Egészségügyi Főiskolai Karral), a három hagyományos fakultás mellett a jogi karból kivált Gazdaságtudományi Kart is magába foglaló József Attila Tudományegyetem, továbbá a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Főiskola létrehozta az egységes Szegedi Tudományegyetemet, melynek kezdeti 11 (jelenleg 12) karának egyike lett az Állam- és Jogtudományi Kar.

Székesfehérvári Törvényszék

Székesfehérvári Törvényszék

A Székesfehérvári Törvényszék a Bicskei Járásbíróság, Dunaújvárosi Járásbíróság, Székesfehérvári Járásbíróság, Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága, Sárbogárdi Járásbíróság fellebbviteli - másodfokú - bíróságaként funkcionál főként.

Szekszárdi Törvényszék

Szekszárdi Törvényszék

A Szekszárd Törvényszék a Bonyhádi Járásbíróság, Dombóvári Járásbíróság, Paksi Járásbíróság, Szekszárdi Járásbíróság, Szekszárdi Közigazgatási és Munkaügyi Bírósás, Szekszárdi Törvényszék Cégbírósága, Tamási Járásbíróság fellebbviteli - másodfokú - bíróságaként funkcionál főként.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

A Hivatal elődje, a Szabadalmi Bíróság a találmányi szabadalmakról szóló 1895. évi XXXVII. tc. 23. §-a alapján jött létre 1896-ban. A második világháború után az államigazgatás részeként működő Országos Találmányi Hivatal lett az intézmény neve. 1996 és 2010. december 31-e között neve Magyar Szabadalmi Hivatal. 2011. január 1-jétől neve Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

Szolnoki Törvényszék

Szolnoki Törvényszék

A Szolnoki Törvényszék a Jászberényi Járásbíróság, Karcagi Járásbíróság, Kunszentmártoni Járásbíróság, Mezőtúri Járásbíróság, Szolnoki Járásbíróság, Szolnoki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, Szolnoki Törvényszék Cégbírósága, Tiszafüredi Járásbíróság fellebbviteli - másodfokú - bíróságaként funkcionál főként.

Szombathelyi Törvényszék

Szombathelyi Törvényszék

A Szombathelyi Törvényszék a Körmendi Járásbíróság, Kőszegi Járásbíróság, Szombathelyi Járásbíróság, Szombathelyi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, Szombathelyi Törvényszék Cégbírósága, Sárvári Járásbíróság fellebbviteli - másodfokú - bíróságaként funkcionál főként.

Tuti menü