Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyvédek, ügyvédi irodák képes leírás - Bíróság, törvényszék.tlap.hu
részletek »

Ügyvédek, ügyvédi irodák - Bíróság, törvényszék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: birosag.tlap.hu » Ügyvédek, ügyvédi irodák
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balázs és Kovátsits Ügyvédi Társulás

Balázs és Kovátsits Ügyvédi Társulás

A BALÁZS &KOVÁTSITS Ügyvédi Társulást alkotó jogász-team széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a gazdasági jog és a polgári jog terén és számos speciális jogterületen is. A Társulás két vezetője, Dr. Balázs Tamás és Dr. Kovátsits László több, mint huszonöt éve ismeri egymást, s több, mint húsz éves ügyvédi tapasztalattal és munkakapcsolattal rendelkeznek. Ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk speciális szakterületeken, valamint speciális szolgáltatásokat összetett, sokfajta szakismeretet és tapasztalatot igénylő ügyekben is. Minden ügyben elsőként ügyfeleink igényeinek a megismerését tartjuk a legfontosabbnak, majd ezt követően alakítjuk ki a személyre szóló szolgáltatásainkat a magyar mellett hat idegen nyelven. Rendszeresen képviselünk ügyfeleket a különböző európai országokból, a FÁK tagállamaiból és más államokból is. Számos szakmai szervezetnek vagyunk a tagja itthon és külföldön. Magyarországi ügyfeleink külföldön folytatott tevékenységét külföldi partner ügyvédi irodáink révén is segítjük. Együttműködő partner cégeink révén komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére, különös tekintettel a vállalkozási és befektetési tanácsadásra, adótanácsadásra, könyvelésre, könyvvizsgálatra és ingatlanforgalmazásra.

Dr. Benedek Csaba

Dr. Benedek Csaba

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest) Kiemelt szakterületek: ingatlanjog, társasági jog, cégalapítás, házassági és családi jog, munkajog, öröklés, polgári jog. A honlapon az ügyvédi szolgáltatással kapcsolatban minden részletes információt megtalálhat, közvetlen tájékoztatást kérhet az irányadó díjszabásról és ingyenes online jogi tanácsadást is igénybe vehet.

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd vagyok, kereskedelmi jogi szakjogász. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtok magyar és angol nyelven. Tevékenységemet több szakértő (könyvelő, ügyvéd, mérnök) partnerem segíti. Irodám az elektronikus cégeljárás ügyintézésével is áll az ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatásaimat leginkább a büntetőjog, polgári peres és nem peres eljárások, ingatlanjog, cégjog és gazdasági jog, illetve ezekkel kapcsolatos ügyekben nyújtom. Működésemről bővebben a Szakterületek oldalon olvashat.

Dr. Magyar György

Dr. Magyar György

A Magyar György és Társai Ügyvédi Iroda az egyik legelismertebb jogi szolgáltató Budapesten. Dr. Magyar György 1973-ban szerzett jogász diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. 1974-től 1977-ig ügyvédjelölt, 1977-től ügyvéd. Több szakmai konferencia meghívott előadója az adatvédelem, a kártérítési jog, valamint a büntető anyagi és eljárásjog területén. A Magyar Detektívszövetség tiszteletbeli elnöke. A Magyar Büntetőjogi Társaság tagja. 2003 óta a Jogi Szakvizsga Bizottság cenzora.

KNP LAW Nagy Koppány Varga and Partners

KNP LAW Nagy Koppány Varga and Partners

A KNP LAW munkatársai kivételes elméleti ismeretére és gyakorlati tapasztalatára épít, ahol Dr. Nagy-Koppány Kornélia és Dr. Varga István vezető ügyvédek és csapatuk gazdag tudásanyaga és tudományos eredményei Ügyfeleinket szolgálja.

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda

Tudását és jogi megoldásait tekintve ügyvédi irodánk a világ legjobb jogi szolgáltatóinak körébe tartozik. Élenjáró módon alkalmazunk innovatív jogi eszközöket, amelyekkel ügyfeleinket segítjük problémáik megoldásában és üzleti tevékenységük fejlesztésében. Mindenhol, legyen az egy bírósági tárgyaló terem, a tárgyalóasztal vagy saját irodánk, elkötelezetten dolgozunk azon, hogy megbízóinknak a legjobbat adjuk. Munkánk során figyelünk ügyfeleink igényeire, hatékonyan, alaposan és gyorsan dolgozunk. Professzionális jogi szolgáltatást szeretnénk nyújtani Magyarországon.

Tuti menü